Seminarul “Oportunităţi privind finanţări nerambursabile destinate tinerilor” a stârnit interesul a sute de gălăţeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sala de Conferinţe din cadrul Coplexului Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru sutele de tineri preocupaţi de cum îşi pot înfiinţa propria afacere, dar şi de finanţările nerambursabile în acest sens.

Seminarul a dezbătut teme precum programe de asistenţă şi sprijinirea tinerilor, oportunităţi şi finanţări nermbursabile, măsuri pentru dezvoltarea culturii antreprenoriale, dar şi facilitarea accesului la finanţare.

Tinerii prezenţi la eveniment au primit broşuri informative cu privire la programul pentru stimularea înfiinţării şi dezvoltării microîntreprinderilor de către întreprinzătorii tineri, dar şi un pliant despre cum pot munci în Europa.

Cu ocazia acestui eveniment, AJOFM Galaţi a propus demararea unei campanii în liceele din judeţul Galaţi în scopul dezvoltării spiritului antreprenorial.

Seminarul "Oportunităţi privind finanţări nerambursabile destinate tinerilor" a fost organizat de Agenţia pentru Implementarea Proiectelor şi Programelor pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Centrul de Informare, Asistenţă şi Instruire Galaţi, în colaborare cu Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă, Direcţia pentru Agricultură şi Inspectoratul Şcolar Judeţean.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite