Galaţi: Vasile Şeicaru cântă pentru ajutorarea femeilor agresate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi: Vasile Şeicaru cântă pentru ajutorarea femeilor agresate
Galaţi: Vasile Şeicaru cântă pentru ajutorarea femeilor agresate

Aproximativ o sută de oameni sunt aşteptaţi astăzi la un spectacol de caritate la Club M. Asociaţia “Masa Rotundă – 12” organizează un spectacol de caritate la Club M, vizavi de Potcoava de Aur. Invitat special este cântăreţul folk Vasile Şeicaru. Banii vor ajunge la o mamă aflată în divorţ care are mari probleme cu fostul soţ.

Aproape o sută de gălăţeni vor contribui la asigurarea unui trai mai bun pentru o mamă cu doi copii. Asociaţia “Masa Rotundă – 12” va organiza în această seară un spectacol umanitar, al cărui invitat este trubadurul Vasile Şeicaru, toţi banii strânşi urmând să ajungă la Agripina Enachi, o femeie care provine dintr-o familie cu probleme. “Aceasta este în divorţ, dar înainte ca instanţa să se pronunţe, soţul a dat-o afară din casă. În plus, se pare că a fost bătută repetat înainte. Noi am aflat de ea dintr-un centru de asistenţă”, ne-a explicat Alexandru Constantin, membru al Asociaţiei.

Bani pentru haine şi rechizite

Organizatorii speră să rămână după concertul mâine seară cu cel puţin 2.000 de lei pe care să-i dea femeii. “Nu ştim încă dacă-i vom da banii sau le vom cumpăra copiilor rechizite şi haine pentru şcoală. Cert este că nu sunt foarte mulţi bani şi vrem să-i drămuim cu grijă”, spune preşedintele Asociaţiei Masa Rotundă, Dan Nicolau. Inclusiv cel care va fi responsabil cu voia bună – Vasile Şeicaru – a pus umărul la ajutorarea femeii. “Eu vin cu drag în Galaţi oricând, mai ales atunci când sunt chemat de prietenii de la Masa Rotundă - 12”, ne-a declarat telefonic Vasile Şeicaru, care se întorcea de la Vama Veche.

Gălăţenii abia aşteaptă concertul din această seară

Nicoleta Stroia este una dintre persoanele care şi-au exprimat dorinţa de a veni la acest spectacol, deşi numărul locurilor este destul de mic (aproximativ 100). “Mă bucur foarte tare că-l pot auzi pe Şeicaru la Galaţi din nou! În primăvară, de Înalţare, a oferit un recital superb gălăţenilor! Cu siguranţă, şi acum va fi super!”, spune tânăra.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite