Șeful Inspectoratului Școlar Galați face dezvăluiri șoc: „Până acum, diploma de Bac se vindea cu 2000 de euro bucata!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doru Rezmeriță, inspectorul general școlar de Galați, este cel care a cerut de fapt introducerea camerelor de supraveghere la examenul de Bacalaureat. El afirmă că această măsură a pus capăt fraudelor.

În această seară, profesorul Doru Rezmeriță, șeful Inspectoratului Școlar Galați, a șocat efectiv prin declarațiile sale legate de examenul de Bacalaureat.

Eu sunt cel care a propus ministrului Funeriu introducerea sistemului, după ce un sondaj de opinie făcut printre candidații de anul trecut a arătat că peste 50% dintre aceștia cred că la Bac se copiază și că rezultatele sunt astfel trucate. Am implementat sistemul de supraveghere la sesiunea din toamna trecută și a avut succes”, a declarat Rezmeriță.

CITESTE SI:

VIDEO/Vezi aici cum au fost prinşi copiind la BAC elevii din Galaţi

UPDATE: Rezultate Bacalaureat 2011 Galaţi. Vezi aici rezultatele după contestaţii

El a vorbit deschis despre șpaga plătită pentru diploma de Bacalaureat în anii trecuți: „Știu că se plăteau între 2000 și 5000 de euro pentru asta!

Șeful ISj Galați a mai afirmat că la DNA este în curs un dosar de cercetare penală care/i privește pe o serie de profesori care negociau prin mail, cu elevii, tarifele pentru a pune o notă sau alta.

Primele efecte ale eşecului de la BAC 2011/ La orele de limba română elevii unui colegiu din Galaţi vor viziona filme inspirate din opere literare

Avalanşă de contestaţii la Bac. Elevii susţin că meritau note mai mari

Lider de partid istoric din Galaţi, picat iarăşi la Bac

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite