Şefii de la Mediu, "scoşi la tablă" pe 11 mai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit planului de reorganizare a Gărzii Naţionale de Mediu se va încheia pe 11 mai cu un examen în cursul căruia toţi comisarii şefi din teritoriu vor trebui să demonstreze că au abilităţile profesionale necesare să ocupe funcţia.

Conform afirmaţiilor şefului Gărzii de Mediu Galaţi, Mihai Turcu, la Bucureşti vor fi susţinute examene pentru ocuparea fotoliului de şef al Comisariatului Judeţean de Mediu Galaţi, respectiv a Comisariatului Regional de Mediu Galaţi, iar cei care vor câştiga concursul urmând să ocupe funcţii care vor avea denumiri noi.

Astfel, Comisariatul Judeţean al Gărzii de Mediu Galaţi va fi condus de un prim-comisar, în timp ce Comisariatul Regional al Gărzii de Mediu Galaţi, care coordonează activitatea comisarilor de mediu din 6 judeţe (Galaţi, Brăila, Tulcea, Vrancea, Constanţa, Buzău), plus Rezervaţia Biosferei "Delta Dunării",  va fi condus de un comisar regional.

În prezent la conducerea Comisariatului Judeţean al Gărzii de Mediu Galaţi se află Mihai Turcu, în timp ce Comisariatul Regional al Gărzii de Mediu Galaţi este condus de Ion Drugan.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite