Sedinţă departe de ochii presei pentru numirea administratorului special la Apaterm Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, la ora 17.00, a avut loc o sedinţă de îndată, fără să fie anunţată mass-media, care a avut ca principal scop aprobarea unui proiect de hotărâre de Consiliu Local referitor la numirea lui George Cubasa în funcţia de admnistrator special al SC Apaterm. Proiectul nu a trecut din lipsa de cvorum. 

Sedinţa fost convocată după ce pe 7 iunie instanţa a aprobat reorganizarea activităţii Apaterm şi a numit ca administrator judiciar firma ROMINLSOV SPRL din Bucureşti. În baza deciziei judecătoreşti, alesii locali trebuie să stabilească un administrator special la SC Apaterm. 

Astfel, consilierii au fost chemaţi de urgenţă la Primărie pentru a-l numi administrator special pe George Cubasa. Numai că marea majoritate a consilierilor erau plecaţi din oraş şi nu au putut fi prezenţi la şedinţa de îndată. Prin urmare, nu a fost întrunit cvorumul necesar pentru a putea trece respectivul proiect de hotărâre. 

„Maine consilierii vor veni si, probabil, proiectul va trece. Azi au lipsit foarte mulţi colegi de la PC şi PNL. Nu a fost întrunit cvorumul necesar”, ne-a spus consilierul Daniel Apetrachioaie. 

Critici din partea PDL 

Cum era de aşteptat, cei mai inverşunaţi critici ai directorului general al SC Apaterm, au fost consilierii PDL. Viorel Trif ne-a declarat că nu este de acord ca acesta să ocupe postul de administrator special al Apaterm, după ce in calitate de director general a dus societatea în pragul falimentului 

„Nu este moral şi corect să fie numit George Cubasa administrator special. Societatea a ajuns să intre în reorganizare şi, probabil în faliment, din cauza managementului prost făcut de acesta. Ar fi un gest de iresponsabilitate din partea consilierilor să-l numească tot pe Cubasa director. Acest subiect ar fi trebuit dezbătut intr-o sedinta extraordinară pentru că este de interes public, nu pe ascuns”, a spus Trif. 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite