Galaţi: Seară de jazz cu “Thomas Siffling Trio”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iubitorii de jazz ar face bine să nu-şi planifice ceva pentru seara de 12 mai pentru că au ocazia să participe la un super-concert cu trupa germană Thomas Siffling Trio.

Organizatorii concertului sunt Direcţia pentru Cultură Galaţi şi Centrul Cultural German, locul ales de cele două instituţii pentru concert fiind esplanada Muzeului de Artă Vizuală.

“Am avut şi varianta să-l organizăm la Teatrul Muzical, dar am luat în calcul faptul că interesul ar putea fi extrem de mare şi n-am avea suficiente locuri. Am păţit acest lucru la seara irlandeză şi am preferat să organizăm acest concert de jazz în aer liber”, spune directorul Direcţiei pentru Cultură, Cătălin Negoiţă.

„Thomas Siffling Trio” a fost înfiinţat de trompetistul german cu acelaşi nume. Trupa combină cu succes elementele de muzică pop cu muzica electronică, din care rezultă un jazz extrem de interesant.

“Muzică de relaxare, de groove, de ascultat şi de fredonat”, a ţinut să adauge Cătălin Negoiţă.

Dacă vremea le va strica planurile, organizatori au pregătit şi un “plan B”. Spectatorii se vor muta în Sala “Simion Mărculescu”, unde, din păcate, nu încap mai mult de 200 de persoane.

Intrarea este liberă, iar spectacolul este programat să înceapă la ora 20.00.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite