Se strâng semnături pentru declanşarea grevei generale în Arcelor Mittal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajaţii din cel mai mare combinat metalurgic din România vor să primească o majorare a salariilor ca urmare a redresării producţiei platformei siderurgice. Reprezentanţii sindicatului "Solidaritatea" din Arcelor Mittal Galaţi vor strânge semnături pentru declanşarea protestului

Decizia a fost luată în şedinţa sindicatului siderurgist, după ce Gheorghe Tiber, preşedintele sindicatului, şi-a informat membrii de sindicat că producţia fluxului primar din combinat şi-a revenit la cotele normale. Prin urmare membrii organizaţiei sindicale au hotărât să se pornească acţiunea de strângere a semnăturilor pentru a da drumul grevei generale.

"Pentru declanşarea grevei generale ne trebuie semnături de la cel puţin jumătate plus unu din membrii noştri de sindicat, adică 1250. Dacă vom strânge semnăturile necesare şi oamenii vor dori să întrerupă lucrul pentru obţinerea de salarii mai mari, atunci vom declanşa greva generală. Oamenii vor decide ce trebuie să facem mai departe" a spus Gheorghe Tiber.

Întâlnire cu scandal

La şedinţa de ieri s-a petrecut un nou episod în scandalul dintre Gheorghe Tiber şi fosta sa aliată, Ilianca Diaconu. A fost nevoie de intervenţia Poliţiei pentru a calma spiritele.


Reamintim că săptămâna trecută o expertiză contabilă a precizat că Gheorghe Tiber nu a cheltuit decât în mod legal fondurile sindicatului. Controlul a fost necesar în urma unei plângeri la Parchet realizată de Ilinca Diaconu.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite