Galaţi: Elevii Şcolii de Artă ies în public

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copiii Şcolii de Artă, din cadrul Centrului Cultural „Dunărea de Jos”, se pregătesc să iasă, unii pentru prima dată, în faţa publicului larg. Expoziţia de pictură „Salonul de toamnă”, care va fi vernisată în această seară, de la ora 18.00, reuneşte şi în acest an un număr important de elevi de la clasele de pictură, design şi sculptură.

Având în vedere numărul mare de lucrări puse pe simeze în acest an, evenimentul se va desfăşura în două spaţii expoziţionale: mansarda Centrului Cultural şi sala de audiţii.

70 de lucrări pentru publicul larg


„Avem foarte mulţi cursanţi talentaţi, copii şi adulţi, care vin, de foarte multe ori, cu tehnici noi de realizare în artele plastice. Mulţi dintre aceşti viitori artişti se apropie prin tehnicile neconvenţionale de artiştii profesionişti. Chiar daca la unii talentul este nativ, nu trebuie să ascundem faptul că se munceşte foarte mult de la elevi, profesori şi până la părinţii”, a menţionat Aurel Manole, directorul artistic al Centrului Cultural „Dunărea de Jos”.

Micii artişti au pregătit pentru vizitatori un număr de peste 70 de lucrări reprezentând portrete, natură statică, peisaje, toate într-o cromatică variată în care sunt îmbinate armonios culorile acestui anotimp.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite