Scoaterea epavei Slatina costă 10 milioane de euro. Ea va fi vândută de Finanţele Publice, la fier vechi, iar banii vor merge către bugetul de stat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Resturile navei reprezintă o adevărată ameninţare pentru navigaţia pe Dunăre. Administraţia Porturilor Dunării Maritime (APDM) a lansat licitaţia pentru scoaterea navei „Slatina”, scufundată în urmă cu 20 de ani.

APDM Galaţi a deschis înscrierile la licitaţia pentru scoaterea epavei navei „Slatina” şi curăţarea albiei Dunării în zona Danelor 35-38 din port. Potrivit conducerii instituţiei, până în acest moment şi-au manifestat interesul mai multe firme din Turcia, Olanda, dar şi din România.

„I-a venit rândul, în sfârşit. Noi am estimat că bugetul pentru această operaţiune este de 10 milioane de euro. Vom vedea însă ce spune piaţa. Poate costa mai mult sau mai puţin. Ne dorim să începem cât mai repede aceste lucrări”, ne-a declarat Ion Lungeanu, directorul tehnic al APDM Galaţi.

Citeşte amănunte în ediţia locală de Galaţi-Brăila a cotidianului "Adevărul" de astăzi. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a Adevărul (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite