Scandal la judecata ţigănească de azi noapte de la Galaţi/Bulibaşa a fost snopit în bătaie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un „dosar” ţigănesc în care s-a clarificat situaţia unui cuplu de îndrăgostiţi s-a terminat cu vârsare de sânge. Bulibaşa a fost la un pas de moarte după ce a fost bătut de mai mulţi indivizi, prezenţi la proces.

Un incident extrem de grav a avut loc azi noapte într-un restaurant din Galaţi. Două clanuri rivale de romi au venit din Constanţa şi din Buzău pentru a găsi înţelegerea la Galaţi. Procesul în care era stabilită soarta unui cuplu de îndrăgostiţi a luat o turnură incredibilă când cel care ar fi trebuit să-i împace, judecătorul, a fost bătut extrem de grav de mai mulţi indivizi prezenţi la judecată.

Bulibaşa Tudor Donică, de 62 de ani, din Buzău, cel a care a jucat rolul judecătorului, a fost urmărit la toaletă şi într-un moment de neatenţie a fost călcat în picioare.


„Această judecată am făcut-o la Galaţi. M-au prins în baie în timpul unei pauze şi m-au bătut. Mi-au furat lanţul de aur de la gât. Aveam 300 de euro în buzunar, ca tot omul şi i-au furat. M-au nenorocit. Ştiu cine m-a bătut. Sunt verii lui Ion Măcelaru, zis Nixon, din Galaţi. Agresorii sunt din Buzău”, spune bulibaşa.

Victima se află internată acum în secţia O.R.L a Spitalului de Urgenţă Galaţi cu leziuni grave în zona capului.

„Bărbatul a participat la o judecată ţigănească şi a fost bătut pentru incompetenţă în judecarea dosarului. Agresorii au încălcat atât legile româneşti cât şi pe cele ale romilor. Rudele sunt supărate că a fost bătut un om bătrân. Asta este interzis la ei. Aşteptăm să fie puse în plicare aceste legi şi la noi”, spune Nicolae Bacalbaşa, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgenţă.

image


Vom reveni cu amănunte

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite