Galaţi: Scandal cu aurolaci şi final la puşcărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi oameni au străzii, care îşi fac veacul prin zona Agenţiei de Voiaj CFR, au fost protagoniştii unei tentative de omor calificat.

Totul a pornit după ce Cristea Necola şi Stan Pârvu au băut o sticlă de vin, care le-a dezmorţit limbile, dar i-a făcut să-şi piardă şi minţile. Cei doi au început să se certe din senin, iar de aici şi până la bătaie nu a mai fost decât un pas.

Cristea Necola a scos la un moment dat un cuţit şi l-a înjunghiat în burtă pe tovarăşul lui de pahar. Stan Pârvu, deşi rănit grav, nu a vrut să rămână dator şi a încercat să îl ajungă din urmă pe amicul de pahar, dar şi-a pierdut cunoştinţa din cauza sângerării abundente.

Agresorul Cristea Necola a fost arestat la scurt timp după incident.

Tot răul spre bine

Audiat de anchetatori, Cristea Necola a recunoscut nonşalant că nu s-a gândit prea mult înainte de a hotârî să înveţe anatomie pe corpul prietenului său.

Stan Pârvu a ajuns pe masa de operaţie şi a avut nevoie de peste două săptămâni pentru a-şi reveni.

Rănile provocate victimei au fost de natură să îi pună în primejdie viaţa. Pentru acest motiv, prin rechizitoriu s-a dispus trimiterea în judecată pentru tentativă la omor calificat”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, procurorul Sorin Leau.

Pentru oricare altul, ar fi fost cu adevărat o pedeapsă să îşi petreacă următorii 12 ani la puşcărie. Nu şi pentru agresorul Cristea Necola, care va avea asigurate masa şi adăpostul gratuit, ceea ce nu visa în libertate.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite