Galati: Sancţiuni după accidentul de la Schela

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionel Bădiu, şoferul microbuzului şcolar, implicat într-un accident ieri, la Schela, riscă să-şi piardă locul de muncă.

 Contactat telefonic, inspectorul şcolar general, Doru Resmeriţă  a spus că va merge până la desfacerea contractului de muncă al şoferului, după ce se va stabili cu exactitate gradul său de vinovăţie :„  Dacă se va stabili   că directorul şcolii a primit reclamaţii de la părinţi în ceea ce priveşte comportamentul şoferului şi nu a luat nicio măsură, inclusiv acesta riscă sancţiuni grave”.

Disculpat de primar

Primarul din Schela, Iacov Bărceanu, spune că Ionel Bădiu este angajat al şcolii de aproximativ un an şi jumătate şi că nu era tocmai angajatul perfect: „Ştiu că a mai avut mici probleme, dar niciodată nu fusese implicat într-un accident de când conduce microbuzul şcolar”, a declarat primarul comunei Schela, Iacov Bărceanu.

Totuşi edilul a încercat pe undeva să disculpe neatenţia şoferului:” Şi copiii atunci când sunt în microbuz trebuie să aibă un comportament adecvat. Nu este uşor să te uiţi, şi la drum, şi la ce fac ei în spate”, a mai spus el.

Până se va repara microbuzul şcolar, primăria a închiriat autobuz pentru transportul elevilor.

Reamintim că, ieri după amiază, un microbuz care transporta 14 elevi de la Schela, a intrat în coliziune cu un Logan, trei fetiţe aflate în maşina şcolară fiind rănite

Şoferul microbuzului nu a respectat semnificaţia indicatorului „Stop” la ieşirea de pe un drum secundar, iar autovehicolul pe care îl conducea a fost izbit din spate de un autoturism care circula regulamentar.

 

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite