Salvatori cu lefuri sub limita de supravieţuire. La SMURD Galaţi, un paramedic a ajuns să ia salariu cât un gunoier GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Umilinţă: Un paramedic de la SMURD, care intervine zilnic la tot felul de nenorociri, câştigă în momentul de faţă 1.080 de lei lunar. Doar satisfacţia de a învinge moartea îi mai motivează pe profesioniştii în uniforme roşii.

Accidente rutiere cu victime încarcerate, accidente de muncă, cazuri medicale grave. Sunt genul de evenimente la care intervin membrii echipajelor SMURD, făcându-şi meseria. Dăruirea şi profesionalismul lor nu sunt răsplătite, ba dimpotrivă, mai nou parcă ar fi sancţionate.

image

Eroi umiliţi

Reducerile salariale din cadrul M.A.I. au lovit în plin paramedicii SMURD. Un paramedic câştigă în momentul de faţă 1.080 de lei lunar. Dintr-un salariu de 1.900 de lei li s-a tăiat mai întâi 25%. A urmat realocarea celor 15% şi totul a culminat cu scăderea normei de hrană, cu 550 de lei. După toate aceste modificări au rămas doar cu 1.080 de lei, un salariu de batjocură.

Citeşte amănunte în ediţia locală de Galaţi-Brăila a cotidianului "Adevărul" de astăzi. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a Adevărul (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei

image
Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite