Un SRL din Galaţi a prins un contract incredibil. Va livra Poliţiei Române şepcuţe!Vezi aici câţi bani va primi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectoratul General al Poliţiei Române îşi va reface stocul de şepci şi şepcuţe, instituţia cheltuind în acest scop aproape 650.000 lei. Vor livra şepcile două SRL-uri: Treximco şi Adina SRL din Galaţi.

Potrivit anunţului postat pe site-ul de licitaţii publice, Inspectoratul General al Poliţiei Române a organizat licitaţie pentru a achiziţiona şepci şi şepcuţe pentru agenţi.
Conform capital.ro , în descrierea succintă a contractului se arată că este vorba de mai multe loturi astfel: "Lot 1: şapca tergal, de culoare bleumarin-indigo, pentru agenţi, Lot 2: şapca camgarn, de culoare bleumarin-indigo, pentru agenţi, Lot 3: Sapca tercot, de culoare bleumarin-indigo, pentru agenţi, Lot 4: şepcuţă cu cozoroc simplu, de culoare bleumarin-indigo, pentru agenţi".

Valoarea totală a contractelor semnate în chiar ultimele zile ale anului trecut este de 580.499 lei, plus TVA. Din aceşti bani, 518.880 lei, fără TVA, merg spre firma Treximco SRL, din Pantelimon, iar 61.619 lei, fără TVA, către Adina SRL, din Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite