Galaţi: Două maşini de pompieri şi o ambulanţă SMURD pentru o cratiţă uitată pe foc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Desfăşurare impresionantă de forţe pe strada Coşbuc la blocul M 2. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Galaţi a trimis la faţa locului două autospeciale de pompieri şi o

Desfăşurare impresionantă de forţe pe strada Coşbuc la blocul M 2.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Galaţi a trimis la faţa locului două autospeciale de pompieri şi o ambulanţă SMURD după ce s-a primit o sesizare pe numărul unic de urgenţă 112 privind izbucnirea unui incediu în imobil la etajul patru.

La faţa locului pompierii au constatat că era vorba doar de o tigaie uitată pe foc de unul din locatari iar vecinii au sunat la urgenţe, neştiind ce se întâmplă.

Comic este că locatarul care şi-a carbonizat mâncarea a reacţionat nervos la vederea pompierilor, sugerându-le să-şi vadă de treabă.

Nu s-a insistat pentru că nu era o urgenţă. Noi avem obligaţia să mergem pentru că niciodată nu ştii cât este de grav. De la o cratiţă uitată pe foc poate lua foc apartamentul sau locatarii casei să se intoxice cu fum”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, locotenentul Eugen Chiriţă.

 

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite