George Cubasa nu va mai fi director la SC Apaterm. Favorit este Ion Ungureanu, fost coleg cu primarul Dumitru Nicolae în Sidex

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mâine, la ora 10.00, şefii de grup din Consiliul Local se întâlnesc pentru a decide cine va fi noul director la SC Apaterm. Primarul Nicolae şi consilierii au căzut de acord asupra a trei nume: Ion Ungureanu, Adriana Stratulat şi Dorin Andarache.

Astăzi, la ora 10.00, au avut din nou consultări între primarul Dumitru Nicolae și consilierii locali, cu privire la numele viitorului administrator special (director general) la Apaterm. Primarul l-a propus pe George Cubasa, însă marea majoritatae a consilierilor au spus „NU”.

Trei, Doamne, şi toţi trei!

Cele trei persoane nominalizate sunt: Ion Ungureanu, fost inginer electrotehnist ArcelorMittal, Adriana Stratulat, director tehnic Apaterm, şi Dorin Andarache, inginer-şef Apaterm.

Surse din rândul aleşilor locali ne-au declarat că cele mai mari şanse le are Ion Ungureanu, care a fost coleg cu primarul Dumitru Nicolae în combinatul Sidex.

Acesta este şi motivul pentru care, la această oră, domnul Ungureanu se află în biroul primarului. Rămâne de văzut dacă şi nominalizatul va accepta.

Sanse destul de mari are si Dorin Andarache, inginer-şef la Apaterm, intrucat este sustinut de grupul liberalilor.

Informaţia că George Cubasa nu va mai fi director general al Apaterm Galați a fost confirmată şi de viceprimarul Nicușor Ciumacenco, în cadrul unei conferințe de presă: „Domnul  Cubasa nu va mai fi printre cei nominalizați mâine, la ședința CL, pentru preluarea funcției de administrator special al Apaterm”.

Cubasa: "Nu ştiu nimic"

Actualul manager al SC Apaterm, George Cubasa, s-a arătat indignat de faptul că nimeni nu i-a comunicat absolut nimic.

„Nu m-a chemat nimeni la nicio discuţie. Cum poţi să dai afară un director aşa pur şi simplu. De când am preluat această societate am încercat să o aduc pe linia de plutire. În 2010 am avut chiar şi profit. Acum vor să distrugă tot ce eu am construit. Ar fi fost mai bine să nu declanşez procedura de reorganizare. Această societate ar mai fi rezistat sigur până la alegeri” , a spus George Cubasa.

Conform aceleiaşi surse, Adriana Stratulat este plecată din ţară şi nu este interesată de această funcţie.

„Mi-a dat telefon şi mi-a zis că nu este interesată de această funcţie. De ce credeţi că nu vor Mircea Ispas şi Adriana Stratulat această funcţie? Pentru că în acest caz i s-ar reduce leafa de la 9800 lei la doar 3.800 de lei net lunar. Ei câştigă de trei ori mai mult ca mine”, spune George Cubasa.


Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite