S-a decis/ Salariile siderurgiştilor gălăţeni vor creşte cu 8 la sută în acest an

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe lângă acest procent, fiecare salariat din combinatul siderurgic de la Galaţi va primi câte un bonus lunar de 20 de lei, dar şi o primă anuală de 200 de lei în cazul.

Sindicatele de pe platforma siderurgică din ArcelorMittal au căzut asupra unui acord de principiu cu patronatul şi au acceptat ultima ofertă de majorare a lefurilor siderurgiştilor cu 8 la sută în 2011.

Astăzi, sindicatele şi conducerea ArcelorMittal urmează să se întâlnească pentru a parafa această înţelegere la sediul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM), în cea de-a doua şedinţă de conciliere asupra constractului colectiv de muncă.

"Aseară am ajuns la un acord de principiu cu cei de la ArcelorMittal. Astăzi cred ne vom întâlni cu cei din conducerea combinatului la ITM pentru ultima dată în cadrul şedinţelor de conciliere", ne-a confirmat Costică Harnagea, preşedintele Sindicatului "Forum" de pe platforma siderurgică.

Oferta de creşterea a salariilor asupra căreia au convenit cele două părţi presupune pentru siderurgişti o majorare a venituruilor lunare cu opt la sută, la care se adaugă un bonus de 20 de lei. La finalul anului se mai poate adăuga şi o primă de 200 de lei.

Oferta precedentă făcută de conducerea ArcelorMittal era de şapte la sută şi un bonus lunar de 15 lei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite