Un gălăţean s-a ales cu dosar penal pentru că pescuia cu o plasă de tip monofilament

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră gălăţeni din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi au depistat în zona de responsabilitate un cetăţean român care pescuia cu  plasă de tip filament.

Pe 9 iulie, în jurul orelor 8.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi, în timpul executării unei misiuni pe fluviul Dunărea, l-au descoperit pe pe P. Vasile pescuind de pe mal cu o plasă de tip filament.

Pe 14 iulie, în urma solicitărilor de clarificare a situaţiei cetăţeanului respectiv, Agentia Naţională de Pescuit, regiunea Moldova, a confirmat faptul că acesta nu este autorizat să practice pescuitul comercial neavând licenţă de pescuit în ape continentale şi nu deţine nici permis de pescuit.

De asemenea s-a constatat că persoana în cauză nu figurează în evidenţe ca fiind autorizată să deţină şi să folosească unelte de pescuit de tip secţia filament.

Plasa a fost ridicată in vederea confiscarii si introdusa in camera de corpuri delicte a IJPF Galati, iar persoanei in cauza i-a fost intocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinerea uneltelor din plasă de tip monofilament.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite