Ruxandra Botez - O blogeriţă controversată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La numai 24 de ani, a reuşit să-şi facă un nume în blogosferă, posturile sale fiind acide, pline de înţeles şi mai ales supărătoare pentru multă lume

A început să scrie după ce un prieten de-al său şi-a pierdut viaţa în urma unui accident stupid de circulaţie, în urmă cu trei ani şi de atunci nu s-a mai oprit.


„Iniţial, am spus că prima postare va fi şi ultima şi că, acesta a fost, pur şi simplu, modul meu de a mă descărca. De atunci, însă nu m-am mai oprit. Omul care a murit, la 150 de kilometri pe oră, era un rocker revoltat, un pasionat de motoare cum rar găseşti (făcute de el, în curtea sa), un prieten bun", a povestit Ruxandra. În medie, Ruxandra postează 2-3 articole pe lună, moment în care „îşi varsă tot veninul despre lucrurile care o deranjează" sau pur şi simplu îşi explică starea de spirit.


În acest moment, Ruxandra s-a mutat la Bucureşti, unde urmează cursurile masterale „Studii franceze-abordări antropologice" în cadrul Facultăţii de Limbi Străine a Universităţii Bucureşti şi, pentru a-şi completa veniturile, lucrează ca „data research analyst" pentru o firmă multinaţională.

Postările de pe blog sunt făcute la intervale neregulate, de obicei atunci când descoperă ceva prin peisajul românesc care să merite atenţia ei. După spusele sale, nu suportă nesimţirea, politica şi falsitatea oamenilor, drept pentru care nu ratează nicio ocazie de a le taxa


Autocaracterizare


De altfel, pe pagina sa personală îşi şi explică atitudinea.


„Sunt doar un om bun cu inteţii rele cum zic băieţii de la Paraziţii şi, în acelaşi timp, sunt un copil care refuză cu încăpăţânare să se maturizeze şi să dea piept cu facturi, întreţinere, lumină şi aşa mai departe. Sunt copilul care aşteaptă să vină Moş Crăciun în fiecare an şi, nu în ultimul rând, sunt copilul care crede şi caută dragostea perfectă!"


Întrebări şi răspunsuri


Care sunt lucrurile despre care îţi place să scrii?


Îmi plac piţipoancele pentru că îmi oferă material pentru blog, îmi plac cocalarii pentru că fac personaje pentru blog; în general pe blog îmi vărs nervii şi frustrările cauzate de "mediul înconjurător", precum şi mulţumirile sau trăirile mai mult sau mai puţin bune.


Ce urăşti în viaţă?


Nu îmi plac femeile care sunt gata să se vândă şi să se desconsidere doar pentru o poziţie socială puţin mai înaltă. . De asemenea, urăsc politica, drept pentru care nu am votat decât odată în viaţă. Şi, ca ultim amănunt, urăsc din tot sufletul bărbaţii care se îmbracă în roz!

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite