Rudele bulibaşei bătute la judecata ţigănească promit răzbunare: „Dinte pentru dinte”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandalul care a avut loc în restaurantul Larisa din cartierul gălăţean I.C.Frimu, joi noaptea, nu este nici pe departe la final. Rudele vor să se răzbune pe agresori.

Judecata ţigănească în urma căreia bulibaşa Tudor Donică, de 62 de ani din Buzău, a fost bătut de mai mulţi rromi pare să nu se termine acum. Rudele bătrânului bătut în toaleta barului promit răzbunare.

„Vreau să ni se facă dreptate. Poliţia trebuie să aplice legea. Nu e normal să fie bătut un om în halul acesta. Dacă nu face poliţia dreptate ne facem noi singuri. Ne vom răzbuna. Dinte pentru dinte”, spune Ionuţ Donică, fiul bulibaşei.
Poliţiştii cercetează şi ei cazul.
 
„Victima, împreună cu alte persoane de etnie romă participa la o judecată tradiţională. La un moment dat a fost bătută în toaleta barului. Se fac cercetări în acest caz”, spune Ştefan Gohoreanu, reprezentant IPJ.

În acelaşi timp, rudele bulibaşei spun că cel mai mult i-a deranjat că a fost bătut un om în vârstă ceea ce este împotriva legii ţigăneşti.

„Dacă era bătut unul tânăr nu era o mare problemă. Lucrurile se rezolvau uşor. Aşa alta e problema”, spune Ionuţ Donică, fiul bulibaşei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite