Galaţi: Oţelul mizează pe Cupa Românei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi: Oţelul mizează pe Cupa Românei
Galaţi: Oţelul mizează pe Cupa Românei

Fotbaliştii de la Oţelul Galaţi joacă miercuri acasă, cu Unirea Alba Iulia, în Cupa României

Ce nu au reuşit în campionat până acum, cei de la Oţelul încearcă să obţină în Cupa României: prima victorie a sezonului pe teren propriu. Trupa lui Dorinel Munteanu va întâlni pe Unirea Alba Iulia mâine, pe stadionul „Oţelul”, cu începere de la ora 16.00, într-un meci din şaisprezecimile de finală ale Cupei. "Avantajul la fotbal este că vine imediat următorul meci şi oferă jucătorilor ocazia să se revanşeze repede pentru ce s-a întâmplat în campionat. Au o datorie morală faţă de toata lumea", a spus directorul general Marius Stan.

Cupa este o competiţie pe care o tratăm cu mare seriozitate şi voi încerca să trimit în teren cea mai bună echipă posibilă. Poate fi un dezanvataj că jucăm acasă în condiţiile în care spectatorii şi-au pierdut răbdarea şi pun presiune pe jucători din primul minut, dar trebuie să fim pregătiţi să depăşim orice impediment. Trebuie să câştigăm, Cupa României este drumul cel mai scurt spre cupele europene”, a declarat Munteanu.

Nemulţumit de randamentul ofensivei şi de mentalitatea unor jucători, Munteanu ar putea să-i reţină în lot pe mijlocaşul argentinian Gabriel Viglianti şi pe atacantul Marius Pena, ambii revenind după o îndelungată absenţă cauzată de accidentări.

Partida  Oţelul Galati - Unirea Alba Iulia, va fi condusă de o brigadă de arbitri cu Sebastian Colţescu (Craiova) la centru, Vasile Marinescu si Valentin Avram - asistenţi. Arbitru de rezerva va fi brăileanul Ionel Ivan. Posesorii de abonamente beneficiază de intrare gratuită la acest joc.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite