Revista presei locale – Încercări de intimidare a unui consilier local: Bilete de ameninţare şi maşină vandalizată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ziare locale
Ziare locale

Cotidianul "Viaţa Liberă" scrie despre situaţia consilierului local Florin Gasparotti, care a primit trei bilete de ameninţare iar apoi şi-a găsit maşina vandalizată

Consilierul local PC Florin Gasparotti, membru în Comisia de Buget-Finanţe, a trecut ieri prin două şocuri. După ce a primit trei bilete de ameninţare, alesul local şi-a găsit maşina vandalizată, chiar lângă Primărie. Suspiciunile se îndreaptă către operatorii privaţi de transport, pe care crede că i-a supărat cu punctele sale de vedere exprimate public.

„Când am votat reducerea numărului de microbuze la 170, am ţinut cont de analiza prezentată în Comisia de Servicii a CL. Am susţinut Transurb pentru că este în subordinea noastră, şi văd dezvoltarea ei spre binele gălăţeanului. Această idee am prezentat-o şi într-un articol şi într-o emisiune. Surprizele pe care le-am avut după aceste intervenţii în presă, s-au lăsat cu o reclamaţie la Poliţie. În cursul dimineţii, când am plecat spre Primărie, unde a avut loc, la ora 10, întrunirea de pregătire a şedinţei CL am avut surpriza să găsesc trei bileţele de ameninţare", a povestit consilierul.

Cele trei bilete erau prinse, câte unul, în fiecare ştergător de parbriz. Scrise de mână, cu pix albastru, cu litere stângace şi uşor strâmbe de tipar, biletele cuprindeau, fiecare, câte o ameninţare: „Nu răspund de faţă", „Nu răspund de spate", „Nu răspund de maşină".

„Am zis că e o glumă cu bileţelele. Când am ieşit din Primărie, nu îmi venea să cred: partea dreaptă a maşinii mele era vopsită cu un spray albastru. Maşina era parcată mai în margine, nu chiar în faţa Primăriei", a mai spus consilierul.

Nemulţumiri strigate în stradă (Monitorul de Galaţi)

Monitorul de Galaţi scrie astăzi despre sindicaliştii care şi-au străgat nemulţumirile în stradă. Înarmaţi cu pancarte pe care se puteau citi sloganuri împotriva Guvernului, sindicaliştii şi-au strigat timp de 2 ore nemulţumirile care vizau în principal aplicarea Legii 330/2009, care a dus la diminuarea veniturilor salariale, şi a Ordonanţei 114/2009, care blochează accesul la acordarea tichetelor de masă, cadou şi a tichetelor de vacanţă. Cei mai mulţi dintre protestarii prezenţi erau sindicalişti din domeniul bugetar şi cel al administraţiei publice, respectiv sindicalişti de la SEIP, de la Sindicatul TESA din Spitalul Judeţean şi din cadrul Sindicatului Solidaritatea Sanitară, sindicalişti de la o serie de teatre, cum este Teatrul de Păpuşi, reprezentanţi ai sindicatului de la Poliţia Comunitară şi ai sindicatelor de la Apaterm şi Transurb, societăţi aflate în subordinea Consiliului Local.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite