Revista presei locale: Profesoară terorizată de o elevă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ziare locale Galaţi
Ziare locale Galaţi

Cotidianul local Viaţa Liberă scrie astăzi despre o profesoară stresată zilnic de o elevă cu apeluri telefonice, iar ziarul Imparţial scrie despre încasările record la bugetul local în plină criză economică

Profesoară terorizată de o elevă- Viaţa Liberă Galaţi

Viaţa Liberă scrie despre o profesoară terorizată de una dintre elevele ei. Profesoara de la Grupul Şcolar „Paul Bujor" este chiar hotărâtă să facă plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tg. Bujor împotriva elevei care o înnebuneşte cu apelurile pe telefonul mobil. Încercările sale de a o convinge să n-o mai sune n-au niciun efect. Zice „Da, doamnă profesoară, vă promit că de azi înainte n-am să vă mai telefonez !", după care, odată ajunsă acasă, de cum pune mâna pe telefon formează numărul profesoarei, reluând „povestea" de la capăt. (autor - Ion Trif Pleşa)

Cât ne costă deputaţii gălăţeni - Monitorul de Galaţi

Din Monitorul de Galaţi aflăm cât ne costă deputaţii noştri într-un an. De aici aflăm că în 2009, cele mai mari cheltuieli le-a avut deputatul liberal Victor Paul Dobre, care a cheltuit peste 233.000 de lei noi. Victor Dobre este urmat la mică distanţă de democrat-liberal Mihail Boldea. Acesta a cheltuit 227.081 de lei, la care se adaugă fondurile destinate biroului parlamentar, care se ridică la 117.242 lei. (autor - Mihaela Kanti)

Paradoxul crizei: Încasări mai mari la bugetul local anul trecut, faţă de 2008 - Imparţial

Din cotidianul Imparţial aflăm că în plină criză financiar-economică, încasările către bugetul local sunt mai mari decât în anii trecuţi. Deşi poate să pară greu de crezut, anul trecut sumele atrase la bugetul local al municipiului Galaţi, în plină criză economică, au fost mai mari faţă de 2008. Potrivit declaraţiilor viceprimarului municipiului Galaţi, Nicuşor Ciumacenco, în 2009 au fost colectate în plus 24,5 milioane de lei. "În 2009, bugetul final al municipiului Galaţi a fost de 489,7 milioane de lei, din care s-au colectat până la finele anului, 458 de milioane de lei (93,5%). În 2008, bugetul final a fost de 471,6 milioane de lei din care s-au colectat 433,5 milioane de lei (91,9%)", a spus Ciumacenco. (autor - Ovidiu Matache)

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite