Revista presei locale: ArcelorMittal Galaţi, amendat de către AVAS pentru nerespectarea contractului de privatizare a Sidex

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ziare locale
Ziare locale

Ziarele locale de astăzi, 4 martie, scriu despre despre faptul că ArcelorMittal Galaţi a fost amendat de către AVAS pentru nerespectarea contractului de privatizare a Sidex, dar şi despre faptul că rudele gravidei moarte la naştere nu se resemnează.

Cotidianul Viaţa Liberă scrie despre faptul că ArcelorMittal Galaţi a fost penalizat de către AVAS pentru nerespectarea unor angajamente pe care şi le-a asumat prin contractul de privatizare .

Anunţul a fost făcut miercuri de către Mircea Scântei (FOTO), liderul FSS Metarom la nivel naţional, care a susţinut a luat parte la o şedinţă a AVAS în cadrul căreia s-a analizat modul de îndeplinire a obligaţiilor asumate prin contractul de privatizare a SIDEX.

„În cadrul acestei şedinţe s-a vorbit despre faptul că investiţiile pe care şi le-a sumat investitorul la semnarea contractului de privatizare s-au făcut din punct de vedere valoric”.

„Banii nu s-au cheltuit însă ţinându-se cont şi de obiectivele investiţionale. Mai exact, banii s-au investit, dar nu cu stricteţe pentru obiectivele prevăzute în angajament”, a declarat Mircea Scântei. (Tudor Neacşu).

Cotidianul Monitorul de Galaţi scrie despre faptul că Marian Costea, soţul femeii de 31 de ani care a murit la naştere acum două săptămâni la Maternitatea Spitalului de Urgenţă, şi Adrian Popa, o rudă a femeii, au fost ieri la Direcţia de Sănătate Publică şi la Colegiul Medicilor.
Cei doi au spus că depun la ambele intituţii plîngeri în scris în care cer să li se spună adevărul despre cele întâmplate Narcisei Fănica Costea. Rudele femeii nu au de gând să se resemneze şi depun plângerile în scris pentru ca mai apoi cineva să nu poată spune că nu s-a făcut o anchetă deoarece nu s-a făcut plângere.

 “Am primit şi înregistrat plângerea făcută de soţul doamnei Costea, femeia decedată la Maternitatea Spitalului de Urgenţă, plângere prin care se solicită Direcţiei de Sănătate Publică anchetarea acestui caz. Noi vom demara ancheta prin Comisia de Malpraxis şi vom încerca să oferim rudelor îndurerate în cel mai scurt timp un răspuns”, a precizat directorul Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi, dr. Valentin Boldea. (Maria Romaniţă)

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite