Revista presei locale-Galaţiul produce şomeri pe bandă rulantă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Revista Presei
Revista Presei

Ziarele de luni scriu despre alte 1.000 de persoane care vor îngroşa rândul şomerilor din Galaţi până la sfârşitul lunii martie şi despre faptul că poliţiştii comunitari se pregătesc de proteste.

Imparţial-Galaţiul produce şomeri pe bandă rulantă

Aproape 1.000 de persoane vor îngroşa până la sfârşitul lunii martie numărul şomerilor gălăţeni. În prezent, judeţul nostru numără 26.548 de şomeri şi ocupă locul cinci pe ţară din acest punct de vedere. Numai în ultimele două luni circa 2.000 de gălăţeni şi-au pierdut locurile de muncă. Pentru un job în Galaţi se bat mai bine de 330 de şomeri, AJOFM punând la dispoziţie doar 80 de locuri de muncă vacante.

Imparţial-Patronii magazinelor de "vise " nu renunţă prea uşor la această afacere

Alte şapte magazine de vise din Galaţi au fost verificate cu doar câteva zile înainte de termenul la care întreaga cantitate de substanţe interzise trebuie distrusă. Deşi au intrat în ilegalitate, multe dintre produsele care au băgat zeci de gălăţeni în spital încă se regăseau în oferta unor spice shop-uri.

Monitorul de Galaţi-"În Poliţia Comunitară se promovează prostia"

Sindicaliştii din Poliţia Comunitară au decis, sâmbătă, în cadrul unei şedinţe, ca începând cu 1 martie să demareze un program de pichetări. Chiar dacă urmăresc exact calendarul de proteste propus de Cartel Alfa, sindicaliştii poliţiştilor comunitari reclamă faptul că în sânul instituţiei se petrec lucruri grave, care-i tulbură pe angajaţi şi care astfel sunt determinaţi să iasă în stradă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite