Revista presei-Disponibilizări şi proces la Tribunal, după greva de la Transurb

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ziare locale Galaţi
Ziare locale Galaţi

Ziarele de astăzi scriu despre disponibilizările de la Transurb, câştigurile siderurgiştilor, care reprezintă un motiv de discuţii şi despre trenurile anulate din cauza zăpezii.Zeci de trenuri sunt anulate în zilele de 8, 9 şi 10 februarie, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, a anunţat, luni, Societatea Naţională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători. „CFR CĂLĂTORI" SA.

Disponibilizări şi proces la Tribunal, după greva de la Transurb

După ce, săptămâna trecută, şoferii au refuzat să mai iasă pe trasee, acum se discută organigrama şi bugetul suplimentat. Societatea i-a dat în judecată pe protestatari. La o săptămână după ce când şoferii de la Transurb au refuzat să mai iasă la treabă, timp de două zile consecutiv, ieri, lucrurile erau cumva schimbate.  (Viaţa Liberă)

Câştigurile siderurgiştilor, motiv de discuţii

Subiectul întâlnirii care a avut loc ieri între reprezentanţii Direcţiei de Resurse Umane din Combinat şi cei ai sindicatelor l-au reprezentat nemulţumirile apărute zilele trecute în rândul siderurgiştilor de la mai multe uzine din Combinat care au avut surpriza neplăcută să constate că au primit mai puţini bani pentru orele muncite în luna ianuarie şi asta din cauza reducerii sumei aferente unei ore lucrate.(Monitorul de Galaţi)

Zeci de trenuri sunt anulate în zilele de 8, 9 şi 10 februarie

Zeci de trenuri sunt anulate în zilele de 8, 9 şi 10 februarie, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, a anunţat, luni, Societatea Naţională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători. „CFR CĂLĂTORI" SA.(Imparţial)

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite