Revista presei: Violată de ziua ei!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ziare locale
Ziare locale

Ziarele locale din Galaţi scriu astăzi despre o femeie octogenară violată chiar de ziua femeii, dar şi despre "Bătrânul fluviu" care inundă fără discriminare

Ziarul Imparţial de Galaţi scrie despre o octogenară violată chiar de ziua femeii.

"O octogenară din Cavadineşti a fost violată de un individ necunoscut. Acesta a vrut să o jefuiască iniţial, dar pentru că nu a găsit bani s-a enervat şi s-a dedat poftelor trupeşti. Totul s-a întâmplat ieri dimineaţă când bătrâna i-a deschis uşa agresorului crezând că este fiul ei care locuieşte în aceeaşi curte. Dacă va fi găsit, individul va fi acuzat de viol, violare de domiciliu şi vătămare corporală gravă". (Flavian Giuşcă)

Cotidianul Monitorul de Galaţi se întreabă retoric pe prima pagină: "Se revigorează economia gălăţeană?"

Potrivit declaraţiei şefului Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Galaţi, Ionel Petrea, în luna martie s-a înregistrat o revigorare a pieţei muncii, oglindită prin numărul contractelor individuale de muncă înregistrate în evidenţa instituţiei. "Este vorba, în special, de domeniul construcţiilor, unde s-au făcut angajări, şi este vorba în special de personalul care a fost disponibilizat la sfârşitul anului trecut. De exemplu, o firmă importantă de construcţii a venit cu 2.000 de contracte individuale de muncă pentru a fi înregistrate în evidenţa instituţiei noastre", a declarat şeful ITM Galaţi, Ionel Petrea pentru Monitorul de Galaţi. (Magda Condos)

În fine, cotidianul "Viaţa liberă" scrie despre „Bătrânul fluviu" care inundă fără discriminare

Nivelul ridicat al fluviului face impracticabilă o porţiune din Faleza Inferioară. Aceeaşi Dunăre a inundat şi şantierul de la Elice, motiv pentru care lucrările de remediere a avariei s-au blocat. Nicio şansă ca circulaţia rutieră să fie redeschisă pe 15 martie! (Maria Măndiţă)

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite