Revista presei: Salarii mai mari pentru siderurgişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ziare locale Galaţi
Ziare locale Galaţi

Ziarele locale de azi scriu despre posibilele creşteri salariale ale siderurgiştilor, dar şi despre despre soarta crudă pe care o are un monument arhitectural unic în Galaţi

Ziarul Monitorul de Galaţi scrie în ediţia de azi despre siderurgiştii care ar putea obţine venituri mai mari

"Muncitorii din Combinat, care prezintă aproximativ jumătate din numărul de salariaţi, vor putea avea venituri mai mari deoarece vor putea susţine examene de promovare pentru a obţine o categorie de muncă sau o treaptă superioară. Liderul Sindicatului Metalurgistul, Nelu Macovei, ne-a declarat că s-a convenit, de principiu, să se facă promovări de personal, urmând ca în perioada următoare să se stabilească criteriile precum şi care categorii de salariaţi vor susţine examenele." (Magda Condos)

Din Imparţial puteţi afla cum riscă tecucenii să îşi piardă casele pentru a doua oară

"Maşinile de mare tonaj le fac viaţa un calvar multor tecuceni, sinistraţi în 2007, ce au casele poziţionate lângă stradă. Oamenii ameninţă cu ample acţiuni de protest. Municipalitatea promite însă rezolvarea problemelor. E drept, de doi ani de zile." (Nina Popa)

Viaţa Liberă scrie despre soarta crudă a unui monument înlăcrimat - cavoul doctorului Aristide Serfioti

"Majoritatea gălăţenilor nici nu ştiu de existenţa lui, darămite să-l fi văzut. Poate, din goana trenului, care trece la câţiva metri distanţă când străbate Fileştiul, cineva să îşi fi pus întrebarea ce reprezintă. Cavoul celebrului doctor Aristide Serfioti este un monument de o frumuseţe rară, o construcţie impunătoare, care îţi dă fiori." (Marius Ţuca)

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite