Revista presei: Gerontofilul din Cavadineşti a ajuns pe mâna Poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ziare locale Galaţi
Ziare locale Galaţi

Ziarele locale de astăzi scriu despre prinderea violatorului de la Cavadineşti, despre un nou scandal la Direcţia Judeţeană pentru Sport, dar şi despre concedii ilegale date de medicii din Galaţi

Ziarul Viaţa Liberă scrie despre scandalul de la Direcţia Judeţeană pentru sport

"Nu este pentru prima dată când se lasă cu scandal la Direcţia pentru Sport a Judeţului şi dacă în trecut învinuită era Fiţa Lovin, fosta conducătoare de 15 ani a instituţiei, acum s-a întors roata, iar în postura victimei se situează taman medaliata cu bronz la Olimpiada din 1984.
Lovin, debarcată în primăvara anului trecut din funcţia de director general, a rămas la DSJ ca adjunct, atât în scurtul mandat al lui Marius Humelnicu, dar şi de când şef plin a devenit Maria Magdalena Irincu.
" (Dănuţ Lungu)

Cotidianul Monitorul de Galaţi scrie despre medicii amendaţi că dau concediu mediacl complet aiurea

"10 au fost încălcările legislaţiei în domeniul eliberării certificatelor medicale comise de medicii prescriptori în Galaţi. Prima ar fi legată de faptul că unii medici de familie au depăşit în prescrierile formularelor de concediu medical eliberate 40 de zile calendaristice de concediu în ultimul an. Alţii au dat peste 14 zile de concediu medical consecutiv pentru aceeaşi afecţiune. Dintre medicii prescriptori, unii medici de familie au fost sancţionaţi deoarece au eliberat pentru urgenţe medico-chirurgicale certificate de concediu pe o durată mai mare de 5 zile, deşi în cazul acestor afecţiuni cel care poate prescrie o perioadă mai mare este specialistul, nu medicul de familie." (Maria Romaniţă)

Cotidianul "Imparţial" îi anunţă pe gălăţeni că a fost prins violatorul bătrânei de 82 de ani

"Poliţişti gălăţeni l-au prins pe cel care a siluit o femeie de 82 de ani din Cavadineşti. Se numeşte Săndel S., are 22 de ani şi este cunoscut cu antecendente penale. În urma probatoriului administrat, acesta a fost prezentat Judecătoriei din Târgu Bujor care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi tâlhărie. Reamintim că pe 8 martie, bătrâna a fost atacată de acest individ care iniţial a vrut să o jefuiască. Pentru că nu a găsit niciun ban în casă, agresorul s-a enervat la culme şi a început s-o lovească puternic în faţă. Victima, Ana Crăciun, de 82 de ani, a povestit că locuieşte în aceeaşi curte cu fiul său, dar în imobile diferite." (Elena Muşat)

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite