Restaurantul Del-Mar a fost aproape de a se scufunda în această dimineaţă- VIDEO ŞI FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În jurul orei 10.00, un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi a fost chemat să intervină pentru a stabiliza pontonul - restaurant Del-Mar, situat pe Faleza Inferioară a Dunării.

GALERIE FOTO AICI

Pontonul s-a înclinat din cauza unei avarii. „Apa a pătruns printr-un orificiu obturat în zona dublu-fund şi în nişte compartimente. Fisura a fost astupată, iar în momentul acesta se intervine cu motopompe pentru a scoate apa la suprafaţă. Sperăm să nu mai fie altă fisură", ne-a declarat Constantin Bucur, căpitan şef-adjunct la Căpitănia Zonală Galaţi.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă susţin că pontonul va fi închis publicului o perioadă, atât cât va dura efectuarea reinspecţiei.

„Accesul consumatorilor va fi oprit până când vom şti că pontonul este în siguranţă. Este o situaţie inedită chiar şi pentru noi", ne-a declarat colonelul Adrian Chifu.
Problema a fost observată de paznicul de noapte al restaurantului.

„Dimineaţă când am ajuns la muncă, am văzut că pontonul este înclinat. Ne-a anunţat paznicul că a intrat apă, apoi am sunat la 112", a spus una din angajate.

Răzvan Avram, fostul şef al Centrului Cultural Dunărea de Jos, proprietarul restaurantului, a refuzat să comenteze acest subiect.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite