Restaurantele gălăţene le oferă clienţilor foarte multe surprize în noaptea dintre ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Totul este pregătit pentru petrecerea dintre ani
Totul este pregătit pentru petrecerea dintre ani

Pentru cumpăna dintre ani Galtour&Dunărea pregăteşte patru petreceri inedite în ritm de dans.Distracţie şi divertisment original, meniuri delicioase şi băuturi în sistem open-bar, dar şi bonusuri şi facilităţi

Aşa cum şi-a obişnuit clienţii, şi anul acesta, grupul de firme Galtour&Dunărea propune patru petreceri diferite pentru seara de Revelion adaptate tuturor gusturilor şi preferinţelor. Pentru că finalul anului trebuie să fie un moment de sărbătoare, gălăţenii sunt aşteptaţi să se bucure de noaptea dintre ani pe ritmuri vibrante de dans.

"Anul acesta, în premieră, echipa care va găti cina festivă de Revelion are în frunte doi bucătari medaliaţi cu argint la competiţia naţională «Arena Bucătarilor». La toate acestea se adaugă pachetul de bonusuri şi gratuităţi oferite atât clienţilor noştri tradiţionali, cât şi celor care ne vor trece pragul pentru prima dată cu prilejul acestui Revelion", ne-a declarat Aurel Pleşa, director marketing Galtour&Dunărea.

Clubul Andy's, situat în complexul hotelier Dunărea îi aşteaptă pe gălăţeni cu o petrecere în stil Jamaica Party, la care invitaţii se vor bucura de o noapte incendiară, cu muzică din repertoriul internaţional, program artistic tematic, meniuri originale şi băuturi în sistem open-bar.

La Salonul Panoramic, situat la ultimul etaj al Hotelului Galaţi este pregătit un Revelion în stilul anilor '80, o seară specială cu muzică bună, meniuri din bucătăria internaţională şi băuturi în sistem open-bar. În plus, oaspeţii se vor bucura şi o privelişte unică, de la mare îmălţime.

Gălăţenii care preferă stilul latino sunt aşteptaţi la un Revelion Samba Fever, la restaurantul Blue Sun de la parterul Hotelului Galaţi unde vor sărbători noul an pe ritmuri vibrante de samba, cu multă distracţie, program artistic, meniuri şi băuturi festive.

Nu au fost uitaţi nici iubitorii stilului tradiţional care sunt aşteptaţi la Revelionul "Hai la horă" la Restaurantul Rapsodia unde va fi pregătită o seară festivă pe cinste cu divertisment românesc, meniuri şi băuturi tradiţionale.

Locurile se pot rezerva la Agenţia de Turism Galtour de pe strada Domnească nr.15, iar cei care doresc mai multe detalii pot accesa www.newsletter.galtour.ro.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite