Galaţi: Restaurant la înălţime

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi: Restaurant la înălţime
Galaţi: Restaurant la înălţime

Preferat adesea de delegaţiile din ţară sau din străinătate, restaurantul de la Turnul de televiziune este fără îndoială unic în pesajul restaurantelor din România. De la 86 de metri înălţime, preţ de câteva ore, chiar poţi privi pe toată lumea de sus!

Restaurantul Perla Dunării este unic în România. Este singurul restaurant care funcţionează pe două niveluri cu o diferenţă mare de înălţime între ele. Cu 220 de locuri la parter şi cu alte 84 la înălţime, restaurantul de la turnul de televiziune este unul dintre cele mai mari din Galaţi.

Toată lumea are tendinţa să spună că, deoarece este situat sus, la 100 de metri înălţime, şi preţurile sunt... sus. Vreau să vă spun că nu este deloc adevărat. Avem preţuri de multe ori mai mici decât la un restaurant obişnuit. Singura problemă este că vizitatorii trebuie să plătească o taxă de urcat cu liftul. Asta e, n-avem ce face, cheltuielile de întreţinere sunt mari şi nu ne putem permite să-i transportăm pe clienţi gratuit”, spune omul de afaceri Ovidiu Batog, patronul restaurantului.

Povestea turnului!

Pe timp de vară, dar nu numai, la restaurantul din turn urcă foarte mulţi îndrăgostiţi. De multe ori, se leagă chiar logodne la una din mesele cârciumii. Nu de puţine ori, miresele furate de la nunţile din Galaţi au ajuns în restaurantul din turn, unde au aşteptat liniştite să fie răscumpărate. În ambianţa alb-albastră, corelată evident cu denumirea restaurantului, au petrecut de-a lungul timpului numeroase delegaţii străine.

“De multe ori, oficialităţile din Galaţi i-au pus pe oaspeţi în faţa faptului împlinit. Deşi au strâmbat din nas în legătură cu urcarea în turn, mai toţi au rămas impresionaţi de priveliştea oferită”, povesteşte patronul restaurantului Perla Dunării. Chiar dacă aveţi rău de înălţime, nu ezitaţi să urcaţi la restaurantul de la etaj. Ne îndeamnă chiar unul dintre chelnerii restaurantului, Lucian Alexandru.

“La început, am avut ceva senzaţii mai ciudate, dar acum mă simt perfect... la înălţime”, spune el. Pentru a intra în circuitul restaurantelor care organizezează tot felul de evenimente, Ovidiu Batog se pregăteşte să le ofere tinerilor care vor veni la Perla Dunării o nouă locaţie de karaoke. “Şi nu orice fel de karaoke, ci unul live. Ambientul va fi întreţinut de Puiu Adrian Stanciu şi instrumentiştii lui”, a adăugat omul de afaceri.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite