Galaţi: Doi hoţi din Rediu au fost bătuţi cu ghioaga de cel pe vroiau să-l tâlhărească

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi: Doi hoţi din Rediu au fost  bătuţi cu ghioaga de cel pe vroiau să-l tâlhărească
Galaţi: Doi hoţi din Rediu au fost bătuţi cu ghioaga de cel pe vroiau să-l tâlhărească

Un bărbat de 56 de ani a reuşit să-i pună pe fugă pe hoţii veniţi să-i fure oile

Un bărbat de 56 de ani, din comuna gălăţeană Rediu a reuşit, marţi noapte, de unul singur să pună pe fugă doi hoţi, care atentau la oile sale.

Ilie Streşină dormea liniştit marţi seară, când, la un moment dat a auzit cum câinii săi lătrau în curte.

Pentru a nu avea parte de surprize neplăcute, omul a pun mâna pe ghioaga, pe care o ţinea lângă uşă şi a ieşit să vadă ce se întâmplă.

 „În sat nu era lumină, că a fost o problemă cu electricitatea ieri. Am văzut doi hoţi, care stăteau pitiţi aşa, cam cum stă cloşca pe ouă. Când m-au văzut au încercat să fugă. Eu l-am pălit pe unul dintre ei cu ghioaga în cap, iar al doilea a venit spre mine cu cuţitul, dar nu a reuşit decât să mă taie la mână”, a spus Streşină.

După ce a reuşit să-i pună pe fugă pe hoţi, Ilie Streşină a dat un telefon la Poliţie, iar agresorii au fost prinşi imediat.

Cei doi, Ion C., de 41 de ani şi Gheorghe B., de 46 de ani, ambii recidivişti, au fost audiaţi în această dimineaţă la postul de Poliţie din Rediu, însă niciunul dintre ei nu a recunoscut că ar fi fost în curtea lui Streşină marţi dimineaţă. Unul dintre ei avea o leziune la nivelul urechii, însă le-a spus anchetatorilor că ar fi căzut, nicidecum că ar fi fost lovit.

Apărat de rugăciuni

Pe lângă prezenţa de spirit, Ilie Streşină a avut parte şi de ajutorul divin. În momentul în care a fost „vizitat” de hoţi, nea Ilie era singur acasă, soţia sa fiind plecată la Iaşi, pentru a se ruga la moaştele Sfintei Paraschieva. De asemenea, toţi cei cinci copii ai săi erau plecaţi la Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite