Recomandări de weekend, unde puteţi să vă relaxaţi la sfârşitul săptămânii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Adevărul de Seară" va prezintă principalele evenimente de la sfârşitul săptămânii în curs. De la piesa de teatru, la petreceri în cluburi şi până la spectacole de circ sunt recomandările ziarului nostru

Vineri


Până la orele 18.00, se poate vizita expoziţia temporară "Reptile vii" de la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii (preţul de intrare la acest eveniment este de trei lei pentru copii şi cinci lei pentru adulţi).
19.00 - "Frumoasa din pădurea adormită", spectacol de operă şi balet al Teatrului Municipal din Kiev, Ucraina. Evenimentul are loc în cadrul Festivalului internaţional de muzică "Leonard" de la Teatrul Muzical.
19.30 "Petrecerea" de Harold Pinter în regia lui Cătălin Vasiliu la Teatrul Dramtic "Fani Tardini".
Până la ora 19.00 se poate vizita expoziţia permanentă de la Casa Memorială "Cuza". Se pot admira obiecte cu valoare istorică din secolul XIX.
20.00 Filmul "Călătorie spre centrul pământului". Producţia va fi proiectată în regim 3D la cinematograful brăilean "Luna".


Sâmbătă


12.40 Filmul "Infern de Ziua Indrăgostiţilor". Producţia va fi proiectată în regim tri-dimensional la cinematograful din Brăila - "Luna".
18.00 Recital poetic pe Faleza Dunării susţinut de membrii Uniunii Scriitorilor din Galaţi în cadrul Festivalului „Antares".
18.30 Shutter Island. Spectacolul mai poate fi urmărit şi de la oprele 13.30 şi 16.00. Duminică vor fi trei proiecţii ale filmului, la orele 13.30, 16.00 şi 18.30.
19.00 Spectacolul de teatru „Steaua fără nume" de Mihail Sebastian, piesă susţinută de studenţii din anul III de la Universitatea "Dunărea de Jos"
19:30 Filmul "Infern de Ziua Indrăgostiţilor". Producţia va fi proiectată în regim 3D la cinematograful brăilean "Luna".
În Divino Glam Club se va organiza „Closing Party" sâmbătă seara
20.00 Petrecere „Karaoke" întreţinută de MC SmileyG în clubul „Summer Time"
21.00 Muzică de cea mai bună calitate în Club Planet în cadrul petrecerii de sâmbătă
01.00 În noaptea dinstre sâmbătă şi duminică în club Summer Time are loc un eveniment intitulat „Dance Party" cu DJ Lack


Duminică


10.30 La Teatrul de copii Gulliver are loc spectacolul "Vrăjitorul din Oz"
11.00 Dezbatere poetică la Muzeul de Artă Vizuală pe tema poeziie anti-utopice, manifestare în cadrul Festivalului „Antares"
19.00 „Un ballo in maschera" al lui Verdi. Dirijorul spectacolului din cadrul Festivalului internaţional „Leonard" este Gheorghe Stanciu.
19.00 „Afacerea Protar" (Ultima oră), de Mihail Sebastian în regia lui George Motoi. Piesa de teatru este pusă în scenă la Teatrul Dramatic din Galaţi.
19:30 Filmul "Destinaţie Finală". Producţia va fi proiectată în regim 3D la cinematograful brăilean "Luna".
20.00 Karaoke cu MC Coco în clubul Summer Time
20.00 Petrecere în club Ze'Ba
21.00 Party Dance în Discoteca VIP

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite