Recomandări de weekend, unde puteţi să vă relaxaţi la sfârşitul săptămânii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Adevărul de Seară" va prezintă principalele evenimente de la sfârşitul săptămânii în curs. De la piesa de teatru, la petreceri în cluburi şi până la spectacole de circ sunt recomandările ziarului nostru

Vineri


9.30-19.00, de astăzi şi până duminică, la Club "Zodiar" vă aşteaptă un târg de hand-made. Aici veţi putea găsi cadouri pentru toate gusturile şi vârstele , accesorii, haine vintage şi contemporane, cât şi bijuterii din secolele trecute.


10.00 - 18.00 Expoziţia temporară "Reptile vii" de la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii (preţul de intrare la acest eveniment este de 3 lei pentru copiii şi cinci lei pentru adulţi).


La Galeriile "Nicolae Mantu", de lângă magazinul "Modern" se pot viziona lucrările expoziţiei "Atelier" a lui Aurel Manole, preşedintele Uniunii Artiştilor Platici din Galaţi.


18.00 - Circul "Safari" prezintă celor mici numere de dresură cu peste 70 de animale exotice: reptile crocodile, pitoni, păianjeni şi tarantula, bizoni americani, ponei. Orele de începere a spectacolelor pentru zilele de sâmbătă şi duminică sunt 15.00 şi 18.00.


19.00 - Piesa de teatru "Regele Ioan" a lui William Shakespeare la Teatrului Dramatic "Fani Tardini".


19.00 - Concert de muzică grecească în cadrul Festivalului Internaţional de Muzică "Leonard" de la Teatrul Muzical din Galaţi. Invitaţii speciali sunt membrii trupei "Terrirem Band" din Larissa, Grecia.


21.00 - Concert Kumm. Formaţia de rock va susţine un concert în clubul "Zodiac".


21.00 - Club "Divino" găzduieste o nouă reprezentanţie de clasă a DJ-urilor. Invitatul principal al petrecerii este dj-ul Tom Novy

Sâmbătă


10.00 -18.00 - Expoziţia vernisată săptămâna aceasta a Dianei Ţipoia -„Ipoteze - Bijuterie contemporană"


18.00 - Piesa de teatru al lui Carlo Goldoni "Mincinosul" la Teatrul Dramatic "Fani Tardini".


19.00 - La Teatrul Muzical va avea loc astă-seara un concert de muzică simfonică susţinut de orchestra "Philarmonica" din Bucureşti.


21.00 - Concert al trupei de rock "Emil" în Club "Zodiar" în cadrul turului denumit "Ştiu, ţi se pare absurd 2010".


21.45 Sport Party la Scena Cafe, eveniment dedicat finalei Champions League de sâmbătă. După ultimul fluier al meciului se va încinge petrecerea.


23.00 MW Party în parcarea de la hypermarketul Real. Petrecerea non-conformistă se va întinde cel puţin până la ora 06.00 dimineaţa anunţă organizatorii.


Duminică


10.30 Piesa "Capra cu trei iezi" a păpuşarilor de la Teatrul Gulliver. Povestirea lui Ion Creangă va fi realizată în regia Mariei Mierluţ.


11.00 - Piesa "Tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de moarte", după Petre Ispirescu la sala Teatrului Dramatic "Fani Tardini".


19.00 - "Hotelul celor două lumi" de Eric Emmanuel Schmitt, piesa este pusă în scenă la Teatrul Dramatic "Fani Tardini".


19.00 - Opera "Cavalleria Rusticana" se întoarce pe scena Teatrului Muzical.


21.30 - "Karaoke Night" cu MC Dani la Scena Cafe. Gălăţenii care vor să asculte melodii celebre sau vor să le interpreteze în manieră proprie sunt invitaţi la petrecere

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite