Oţelul poate câştiga încă trei puncte la masa verde / Dinu "Vamă": "O să plătim şi o să jucăm"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Giuleştenii mai au de achitat încă 30% către FC Braşov din ultima rată de transfer a lui Roman şi Sburlea, iar dacă nu vor plăti până joi nu vor fi programaţi în etapa următoare. Această datorie se ridică la 75.000 de euro, dar Copos şi Dinu Gheorghe dau asigurări că până miercuri se vor achita de Ioan Neculaie.

După victoria cu 3-0 contra celor de la Pandurii, Oţelul Galaţi este foarte aproape de a câştiga şi cel de al doilea meci consecutiv la "masa verde". Rapid, adversara din etapa viitoare a lui Rîpă şi compania, trebuie să plătească 75.000 de euro către FC Braşov, iar în caz contrar nu va fi programată în deplasarea de la Moldova. "Miercurea trecută am primit de la giuleşteni o parte din 250.000 de euro, iar până miercuri seara, Dinu Gheorghe ne-a dat asigurări că se va achita de toată datoria. Este vorba de 75.000 de euro", ne-a declarat Iosif Kovacs, preşedintele executiv al stegarilor.

Dinu Gheorghe: "Mai avem o restanţă foarte mică spre FC Braşov, dar o vom achita. Săptămâna trecută am jucat pentru că am făcut o plată la termenul respectiv şi am reeşalonat datoria. De ce să nu se poată face o amânare, de vreme ce sunt două părţi implicate. Şi între Dinamo şi Pandurii se putea întâmpla acest lucru, dacă părţile cădeau de acord.

Corect ar trebui ca în astfel de cazuri să se aplice depunctarea, în funcţie de cât de mult întârzie achitarea datoriei. Gigi Becali vrea să se implice în plata datoriei Pandurilor? Dacă este regulamentar, atunci să o facă. Dar rămâne întrebarea legată de moralitate, de ce nu a făcut-o încă de etapa trecută", a spus Dinu Gheorghe la gsptv.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite