Răgaz de trei zile pentru candidaţii întârziaţi de la Universitatea "Dunărea de Jos"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea "Dunărea de Jos" a prelungit din nou teremenul limită până la care candidaţii care au avut de susţinut probe practice sau scrise la admitere, trebuie să-şi aducă diplomele de bacalaureat în original şi să-şi consolideze astfel statutul de viitor student

Vorbim aici în special despre o parte dintre cei aproximativ 500 de studenţi de la facultăţile de Medicină, Educaţie Fizică şi Sport şi de Teologie care n-au avut timp să ajungă cu diplomele la secretariatele facultăţilor.

Este practic un favor oferit de Universitate care nu vrea ca din motive de timp să piardă candidaţi care au învăţat şi au obţinut rezultate foarte bune. Aşa că, ei mai au timp până luni, la ora 13.00 să-şi aducă diplomele în original. După această oră, nimeni nu mai poate aduce niciun document, calculatorul rearanjând ordinea candidaţilor declaraţi admişi. Practic, cei care nu şi-au adus actele sunt eliminaţi din soft şi urcă, în ordine crescătoare, cei aflaţi sub linia care delimita admişii de respinşi.

La ora 15.00 va fi afişată o nouă listă cu candidaţii declaraţi admişi, de această dată finală. Cei care s-au transformat din respinşi în admişi au şi ei răgaz două zile, până pe 26 iulie, ora 13.00, să vină cu diplomele de Bacalaureat în original. Dacă şi după acest termen vor rămâne locuri libere, acestea vor fi reportate pentru admiterea din toamnă, care va începe în prima decadă a lunii septembrie.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite