Protest cu scandal la Galaţi. Soţia deputatului Toader i-a ameninţat pe pensionari că îi dă în judecată pentru calomnie - VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Domnica Toader, soţia deputatului Mircea Toader, i-a ameninţat cu un proces pentru calomnie pe pensionarii care protestau vineri la sediul organizaţiei PDL din Galaţi. În jur de 40 de vârstnici au protestat, la ora 11.00, în faţa filialei PDL.

Domnica Toader, care este avocată, i-a ameninţat pe protestatari că îi va da în judecată dacă îi vor mai jigni soţul, Mircea Toader.

„Să protesteze cât doresc. Am venit la protest în calitate de soţie şi avocat. Le-am explicat pensionarilor că nu îmi pot jigni soţul în fiecare vineri. L-au făcut criminal, golan şi nu ştiu câte au mai spus. Noi în 37 de ani de căsnicie nu ne-am adresat asemenea apelative. Le-am spus că îl voi da în judecată pe Toader Cristea, preşedintele Alianţei Europensionarilor, şi îi voi cere simbolic un leu dacă continuă să protesteze adresându-i injurii soţului meu", ne-a declarat avocata Domnica Toader.

Pensionarii au adus cu ei şi două mămăligi pe care le-au pus în poarta filialei PDL Galaţi.

O delegaţie a protestatarilor a fost primită apoi în sediul PDL Galaţi de către preşedintele filialei, Mircea Toader, după ce soţia acestuia a părăsit locul de desfăşurare a protestului.

Ce solicită pensionarii

Pensionarii gălăţeni solicită revizuirea Legii pensiilor în forma cerută de opoziţie, respectarea Legii 218 privind grupele de muncă, respectarea Legii 250 privind stabilirea valorii punctului de pensie la 45% din salariul brut, calcularea pensiilor funcţie de contribuţia personală la fondul de pensii, dispariţia coplăţii pentru cei cu pensii de până în 1.000 de lei, asigurarea gratuită a medicamentelor pentru bolnavii cronic, acordarea biletelor de tratament pe toată perioada anului şi îmbunătăţirea asistenţei sociale şi a serviciilor medicale.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite