Prostituatele au deschis sezonul reducerilor. Plăceri mai ieftine cu 25%

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Fetele” care „prestează” pe Şoseaua de centură, simt pe pielea lor criza financiară. În urma scăderii salariilor bugetarilor tot mai puţini clienţi le-au solicitat serviciile sexuale aşa că şi prostituatele  s-au adaptat „condiţiilor pieţii”.

Şi prostituţia, despre care se spune că ar fi cea mai veche meserie din lume, este afectată de criza finanaciară. Reducerea salariilor la bugetari, creşterea TVA-ului sau  majorarea preţurilor le afectează inevitabil şi pe „centuristele” care-şi câştigă existenţa oferind sex pe bani.

Cele mai „modeste” dintre prostituatele gălăţence, care stau la dispoziţia şoferilor aflaţi în trecere „pe Centură” au luat decizia de a scădea tariful pentru partidele de sex la marginea drumului.
Sigur că nu prea le convine dar n-au de ales dacă nu vor să-şi piardă clienţii.

Dacă până în urmă cu săptămână, prostituatele le cereau clienţilor 40 de lei lei pentru „un oral”, acum se mulţumesc şi cu 30 de lei. Reducerea este substanţială şi în cazul sexului normal, al cărui preţ a scăzut de la 65 de lei, la 50 de lei.

„Am scăzut tariful de câteva zile. Ca să nu-mi pierd clienţii, am lăsat mai jos preţul. Nu pot să zic că preţul ăsta e mic sau mare, dar ca  să am clienţi în continuare cer mai puţin pentru tot ce vrea clientul. Lumea nu mai are bani şi s-a simţit. De-asta acum vreau pentru un sex oral 30 de lei”, spune Gica, una dintre fetele aflate la datorie.

În ceea ce-i priveşte pe amatorii de plăceri carnale pe marginea drumului, „fetele” spun că, după reducerea tarifului, numărul muşteriilor a început din nou să crească însă a fost o perioadă în care nu prea au avut de lucru.

„Acum iar am clienţi.  Sunt zile în care am şi câte 15 bărbaţi dar şi zile mai proaste. Câştig bani frumoşi din asta. Nici nu mai ştiu cu câţi bărbaţi am făcut sex. Sunt foarte mulţi.”, spune Mariana, o altă fată aflată la „serviciu”.

Fără bonuri de masă

Pentru serviciile prestate, prostituatele nu acceptă decât bani gheaţă. În niciun caz, bonuri de masă, ţigări sau alte bunuri.

„Nu primesc bonuri de masă, Nu am ce face cu ele ! Eu fac sex pe bani şi atât. Îmi cumpăr ce vreau cu ei. Nici pe ţigări nu accept”, spune Mariana, care vine în fiecare zi din Movileni, sat aflat patru kilometri de Galaţi.
 
La produs, pe şest

Unele dintre prostituate ies pe Centură, la produs, doar la anumite ore şi atunci stau cu ochii în patru ca nu cumva să le vadă cineva din familie sau vreo persoană cunoscută. Acest gen de prostituate au casă soţ şi copii aşa că preferă să nu se afle cum îşi câştigă existenţa.

„Pe la ora patru stau mai deoparte de teamă ca nu cumva să vadă  soţul aici. Trebuie să iasă de la muncă şi pe Centură, în drum spre casă. M-ar omorî dacă ar afla cu ce mă ocup. Nici copilul nuvreau să ştie copilul ce fac. Am un băieţel de cinci ani. Nu e bine deloc dacă află bărbatul unde sunt. Mai sunt şi alte fete măritate. Ne mai ferim şi noi. Ce să facem? Avem nevoie de bani”, mai spune Gica.

Mană cerească pentru bugetul Primăriei

Dacă „fetiţele” şi-ar achita datoriile către bugetul Primăriei Galaţi, în special amenzi, municipalitatea ar ieşi din impasul bugetar în care se află. Spre exemplu, numai două dintre ele au de plătit amenzi, care, cu tot  cu penalităţi, totalizează peste zece miliarde de lei vechi. Având în vedere că astuparea gropii de pe Faleză a costat 12 miliarde de lei, banii prostituatelor ar fi relaxat foarte tare bugetul municipalităţii.

În acest moment, Primăria Galaţi a deschis aproape 2.000 de procese împotriva „centuristelor”, pentru a le obliga măcar să presteze muncă în folosul comunităţii, dacă nu vor să-şi plătească amenzile. Nici aici contravenientele nu stau prea bine, deoarece, conform legilor în vigoare, elear trebui să presteze câte 45.000 de ore, adică peste cinci ani neîntrrupţi de tuns iarbă şi copaci.
 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite