Galaţi: Prostia autorităţilor se plăteşte!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din cauza faptului că s-a turnat asfalt peste hidranţiice ar fi trebuit să deservească pompierii, Primăria va plăti o amendă de aproximativ 5.000 de lei

În aceste zile la Galaţi a ajuns o comisie a Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, care investighează cauzele care au dus la distrugerea a patru case sâmbătă seara.

Atunci , pompierii au intervenit cu şase autospeciale pentru a stinge un incendiu de proporţii, care a cuprins patru case din zona complexului studenţesc, pe strada Florilor..

Din păcate, intervenţia a fost îngreunată din cauza distanţei foarte mari faţă de primul hidrant la care ar fi trebuit să fie alimentate maşinile ISU.

Focul s-a extins repede şi a mistuit acoperişurile celor patru clădiri. Pentru că niciun hidrant de pe strada respectivă nu funcţiona, pompierii au fost nevoiţi să facă mai multe curse pentru a alimenta maşinile cu apă. Astfel, au avut nevoie de mai bine de o oră de muncă pentru a stinge incediul.

"Cel mai probabil, Primăria va fi amendată pentru că s-a ajuns în această situaţie", a explcat Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

Cinci familii au rămas pe drumuri în urma nefericitului eveniment. Conform primelor investigaţii, focul ar fi izbucnit de la un reşou electric. Nicio persoană nu a fost rănită.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite