Propunere pentru sediul Primăriei: Muzeul de Artă Vizuală, fostul Palat Episcopal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucian Podlaţi a adresat ieri în plenul şedinţei de Consiliu Local o scrisoare deschisă adresată  ÎPS Casian Crăciun, arhiepiscopul "Dunării de Jos", prin care solicită mutarea Primăriei Galaţi în actuala clădire  în care funcţionează Muzeul de Artă Vizuală.

„De 20 de ani desfăşuraţi o lucrare exemplară în fruntea Bisericii Ortodoxe pe aceste meleaguri. De fiecare dată, autorităţile municipiului şi ale judeţului Galaţi au fost atrase de iniţiativele şi de eforturile admirabile pe care le-aţi depus, spre binele acelora pentru care v-aţi dăruit prin rugăciuni, pentru luminare creştină şi pentru propăşire. Ar putea fi o rezolvare de mare şi semnificativ impact social şi civic: o reşedinţă municipală de ţinută europeană”, a spus consilierul Podlaţi.

Propunerea nu a fost comentată în niciun fel de aleşii locali, însă a fost un prilej bun pentru consilierul Petre Alexe să-l întrebe pe primarul Dumitru Nicolae când va rezolva propblema unui sediu pentru administraţia publică locală.

„Domnule primar, ne-aţi promis că veţi găsi o soluţie pentru construirea unui nou sediu. Au trecut câteva luni şi nu s-a mai discutat nimic. Vrem să ştim în ce stadiu sunteţi. Vă rog să ne oferiţi un răspuns”, a spus Petre Alexe. Primarul Dumitru Nicolae nu a catadicsit să-i ofere consilierului un răspuns.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite