Profesorul anului din Galaţi a primit un laptop din partea UPC România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Profesorul Romeo Zamfir (stânga) a fost la un pas să plângă de emoţie! Foto: Bogdan Nistor
Profesorul Romeo Zamfir (stânga) a fost la un pas să plângă de emoţie! Foto: Bogdan Nistor

Romeo Zamfir - omul care l-a călăuzit spre performanţă pe olimpicul Dan Dănăilă - a fost desemnat drept câştigător de Inspectoratul Şcolar Galaţi. De altfel, acesta a fost premiat şi de Ziua Educatorului, dar din lipsă de fonduri, a primit doar o diplomă şi un buchet de flori!

Pentru cine nu+l cunoaşte, şeful catedrei de matematică din cel mai prestigios colegiu gălăţean - "Vasile Alecsandri" - pare mai degrabă tăcut decât comunicativ.

"Cine se apropie însă de el află că în spatele tăcerii se află profunzime şi pasiune, dăruire şi putere uriaşă de a face lucrurile să meargă", spune inspectorul şcolar de matematică, Viorica Bujor.

Dacă ar fi să enumerăm rezultatele obţinute de profesorul Romeo Zamfir, probabil că ne-ar trebui pagini întregi, aşa că o să spunem doar că este organziatorul anual al concursului de matematică "Cristian Callude" de la Galaţi, susţine cu materiale informative cele mai citite reviste de maticatică din ţară şi promovează materia pe care o predă şi prin site-ul "mategl.ro".

Ca de obicei, la primirea premiului, profesorul a fost emoţionat şi a vorbit puţin, spunând doar că nu face altceva decât meseria.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite