Primăria Galaţi a pus gând rău fotbalului pe teren sintetic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administraţia oraşului a hotărât să-i oblige pe proprietarii terenurilor sintetice din oraş să achite o taxă în sumă de 80 de lei pe ora de folosinţă. Cei mai mulţi dintre proprietari spun că fie nu vor plăti şi vor apela la instanţă, fie vor închide pur şi simplu terenurile.

După ce a „fript” amenzi usturătoare mai multor şcoli care au permis investitorilor să amenajeze terenuri artificiale de fotbal fără a avea chipurile autorizaţie de construcţie, Primăria se pregăteşte să dea o nouă lovitură acestei afaceri cu fotbal pe gazon sintetic.

Potrivit unei hotărâri de Consiliu Local, adoptată la finele lunii iunie, închirierea bunurilor temporar disponibile din incinta unităţilor de învăţământ preuniversitar trebuie să se facă numai contra cost. Altfel spus, s-a zis cu parteneriatele public-privat prin care patronii de astfel de terenuri nu plăteau şcolii niciun leu!

Citeşte amănunte în săptămânalul ADS, apărut joi, 28 iulie.  Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş,  la preţul unic de 1,4 lei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite