Prima zăpadă, primele victime/Un mort şi trei răniţi din cauza frigului şi a zăpezii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iarna s-a instalat deja la Galaţi Foto: Arhivă
Iarna s-a instalat deja la Galaţi Foto: Arhivă

Prima zi de iarnă din acest sezon a şi făcut victime în rândul gălăţenilor. Un bărbat a murit îngheţat în propria casă şi alte trei persoane au ajuns la spital în urma unor accidente rutiere produse din cauza poleiului şi a ceţii.

Zăpada căzută în timpul nopţii a dat mari bătăi de cap gălăţenilor. A simţit-o pe pielea ei Dorina Cojocaru care a ajuns la spital după a pierdut controlul maşinii din cauza poleiului şi s-a răsturnat în şanţ. Accidentul s-a produs pe Drumul de Centură al Galaţiului şi a fost nevoie de intervenţia echipei de descarcerare pentru a elibera victima din autoturismul grav avariat.

La scurt timp, un alt accident s-a produs, tot din cauza poleiului şi a ceţii, undeva în zona localităţii Schela. De data aceasta, trei persoane au fost rănite, iar două dintre acestea au ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe, după ce camionul în care se aflau s-a răsturnat în şanţ.

Cea de-a treia victimă a începutului de iarnă şi-a pierdut viaţa în somn, motivul principal al decesului fiind hipotermia. Bărbatul a fost găsit fără suflare dimineaţă, în locuinţa sa din localitatea Schela. Cadavrul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite