Galaţi: Preţuri cu 30% mai mici la Târgul de Toamnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gălăţenii au venit cu mic, cu mare în Piaţa Centrală imediat după deschiderea oficială a Târgului de Toamnă pentru a se convinge că produsele agricole expuse se vând la preţuri de producător, aşa cum au promis organizatorii şi nu au plecat dezamăgiţi.

Oferta fermierilor pentru cele trei zile de târg este foarte largă, pornind de la legume şi fructe până la vinuri şi aranjamente florale. Preţurile sunt simţitor mai mici decât cele practicate într-o zi obişnuită.

Strugurii se vând cu trei lei/kilogramul, la fel ca şi ardeii capia. Roşiile, merele, gogoşarii şi castraveţii se comercializează cu doi lei/kilogramul, deci gospodinele pot profita de târg pentru a-şi face aprovizionarea.

Şi la standurile cu peşte preţurile au luat-o la vale. Carasul se vinde cu 4,9 lei/kilogramul, şalăul cu 14 lei/kilogramul iar crapul mare poate fi cumpărat la un preţ de 14,9 lei/kilogramul.
Singura dezamăgire o reprezintă numărul exagerat de mare al grătarelor din Piaţă, care vor afuma la propriu fanfara Centrului Cultural „Dunărea de Jos” şi pe gălăţenii veniţi să asiste la spectacol.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite