VIDEO „Dincolo de fariseismul şi ignoranţa unora, poetul Păunescu rămâne o coloană importantă şi definitivă a liricii româneşti”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inima poetului Adrian Păunescu a încetat să bată astăzi la ora 07.15. Corneliu Antoniu, preşedintele filialei Uniunii Scriitorilor din Galaţi-Brăila, este foarte afectat de dispariţia poetului.

„Este o pierdere în afara oricărei măsurători. A fost şi va rămâne cel mai temperamental poet român. Este omul care şi-a sacrificat o bună parte din operă pe altarul dragostei de ţară şi popor”, a pus Corneliu Antoniu pentru „Adevărul de Seară Galaţi”.  

Citeşte şi:

Adrian Păunescu a recitat prima oară „La adio!“, la Braşov, la 1 ianuarie 1983 / VIDEO

Citeşte primele versuri în memoria lui Adrian Păunescu. Lasă şi tu un mesaj!

„Adrian Păunescu a stârnit multe invidii şi va stârni şi după trecerea sa în nefiinţă. Dincolo de fariseismul şi ignoranţa unora, poetul va rămâne o coloană importantă şi definitivă a liricii româneşti şi nu numai”, a mai spus Antoniu.

„Este o personalitate peste care nu va putea trece niciodată istoria acestui neam. Prin moartea lui Adrian Păunescu în fiecare din nou moare ceva. Dumnezeu să-l odihnească şi să-l aleagă printre sfinţii care vor sta în dreapta sa”, a încheiat poetul Antoniu.

Citiţi şi:

Scriitorul Mircea Pora: "Odele şi preaslăvirile lui Păunescu au fost fără limite pentru Nicolae Ceauşescu"

 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite