Preşedintele Consiliului Judeţului regretă eventuala dispariţie a echipei campioane la volei CSU Metal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eugen Chebac, preşedintele Consiliului Judeţului, speră ca echipa campioană de volei feminin CSU Metal să nu se desfiinţeze.

Soluţia oferită de Chebac pentru a depăşi lipsa de fonduri cu care se confruntă clubul este ca oamenii de afaceri şi cei cu putere de decizie din administraţia locală să ajute echipa de volei.


"Dacă toţi gălăţenii de bună credinţă, dacă toate instituţiile gălăţene ar fi pus umărul alături de mine, poate situaţia ar fi fost alta şi clubul ar fi fost salvat", a explicat Eugen Chebac.


CJ a aprobat în luna martie o hotărâre prin care a alocat clubului gălăţean suma de 90.000 de lei noi.


„Încă din luna februarie a acestui an am atras atenţia autorităţilor publice judeţene că situaţia clubului CSU Metal nu este tocmai bună şi în 31 martie am emis hotărârea CJ şi am alocat din bugetul propriu al CJ Galaţi suma de 90.000 de lei noi, adică 900 de milioane de lei vechi. Noi am alocat suma printr-un contract de parteneriat, însă a fost insuficientă pentru a menţine echipa şi pentru a ne bucura de preformanţele echipei, de trei ori campioană şi cu şanse mari să meargă mai departe. Din păcate, asta este viaţa! Regretăm ce s-a întâmplat şi poate în acest ultim cea unii îşi vor da seama şi poate că şi finanţatorul echipei va reveni la sentimente mai bune dacă va constata că nu este singur în acest război financiar", a precizat preşedintele CJ Galaţi, Eugen Chebac.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite