Presa internaţională îi prezice un viitor strălucit lui Lucian Bute: "Marile oraşe şi marile lumini din SUA ar putea fi în orizontul lui Bute"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După succesul obţinut la Montreal, în faţa lui Brian Magee, presa internaţională îl ridică în slăvi pe Lucian Bute. Boxerul român şi-a păstrat centura de campion mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF după ce l-a făcut KO tehnic pe irlandezul Brian Magee în repriza a 10-a

Citeşte şi:  Gălăţeanul Lucian Bute rămâne campionul lumii! L-a făcut KO pe Magee!

"Lucian Bute rămâne perfect cu un KO in runda a 10-a in fata lui Brian Magee", a scris The Montreal Gazette.

Ruefrontenac.com a titrat: "Bute l-a doborat de patru ori pe Magee si a castigat in runda a 10-a", după care a continuat: "Dupa cinci runde relativ dominate de un rabdator si un metodic Lucian Bute, boxerul din Quebec (n.r. - provincia canadiană în care locuieşte Bute) a hotarat sa isi foloseasca principala arma: croseul. Din acel moment, irlandezul Brian Magee a suferit enorm. Magee a cazut pentru a patra si ultima oara in runda a zecea, dupa un uppercut perfect. Arbitrul Pete Podgorski a decis ca tortura a mers prea departe si a oprit meciul."

Boxingscene.com face deja planuri de viitor, anticipand o lupta a lui Lucian Bute cu Mikkel Kessler. "Marile orase si marile lumini din SUA ar putea fi in orizontul lui Bute, care si-a dominat categoria in ultimii doi ani", a notat sursa citata.

Lucian Bute si-a aparat pentru a saptea oara in cariera titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, dupa ce l-a facut KO pe irlandezul Brian Magee, in runda a zecea.

Dupa aceasta victorie, gălăţeanul Lucian Bute a obtinut a 27-a victorie la profesionisti, 23 fiind reusite prin KO.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite