Premieră semnată Matei Vişniec, la Dramatic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Duo-ul actoricesc de la Bucureşti care va urca pe scena dramaticului gălăţean
Duo-ul actoricesc de la Bucureşti care va urca pe scena dramaticului gălăţean

"Frumoasa călătorie a urşilor Panda" este o poveste contemporană pusă în scenă pe înţelesul tuturor

Este a cincea piesă prezentată în premieră, în acest an, la „Fani Tardini", spre încântarea iubitorilor artei dramatice

Teatrul Dramatic prezintă, în acest week-end, premiera piesei "Frumoasa călătorie a urşilor panda povestită de un saxofonist care avea o iubită la Frankfurt", de Matei Vişniec.

"Este o piesă cu doar două personaje, în care sunt abordate problemele contemporane, pe le avem noi tinerii. În momentul acesta, sunt foarte puţine lucruri care trebuie spuse", povesteşte regizorul Andrei Narcis Grosu.
Doi actori tineri

Cei doi actori care vor duce greul în această piesă sunt Irina Ungureanu şi Ionuţ Chivu. Ambii au CV-uri impresionante pentru vârstele lor.

"Cele două roluri sunt complet diferite, cu valenţe diferite. El este exemplarul tipic al unui bărbat inadaptat, iar în ea o să descoperiţi valenţe inedite. Domnul Renescu - omul pe care-l interpretez eu - este marcat de încercarea nereuşită de a se adapta", spune Ionuţ Chivu.

Actriţa Irina Ungureanu nu ne-a dezvăluit prea multe despre rolul ei. Ea speră ca publicul să înţeleagă repede cine este şi ce vrea.

Nu trebuie să vă sperie faptul că o piesă de teatru va fi jucată în întregime de doi actori. "Totul este lucrat simplu şi uşor de înţeles. Publicul ar trebui să se regăsească în fiecare dreplică", mai spune regizorul Andrei Narcis Grosu.

Piesa va fi jucată sâmbătă şi duminică, de la ora 19.00.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite