Premieră la Dramaticul gălăţean, cu pierderi, evadări şi multă frică!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Avanpremiera spectacolului "Echilibru instabil" va avea loc vineri, în sala mare a Teatrului "Fani Tardini", de la ora 19.00, la care sunt aşteptaţi în special apropiaţii actorilor. Sâmbătă, de la ora 19.00, este programat spectacolul pentru publicul larg.

Actorii Teatrului Dramatic "Fani Tardini" încep anul cu o premieră după un text de Edward Albee: "Echilibru instabil".

"Există mai multe tipuri şi niveluri de pierdere în acest text. Cel mai evident este pierderea echilibrului precar, care a fost menţinut de către Agnes, personajul principal şi totodată stăpâna casei în care piesa are loc. O pierdere de oportunităţi este un alt fel de pierdere despre care se vorbeşte în piesa lui Albee", spune regizorul Cătălin Vasiliu.

Realitatea în această piesă a lui Albee este ceva de care, cele mai multe dintre personajele sale, încearcă să scape. Cel mai la îndemână mijloc este evident prin alcool. Fiecare scenă se desfăşoară în jurul unui bar plin de rachiu, coniac, şi gin.

În fine, frica ar putea fi cu uşurinţă catalogată drept un alt personaj din piesa lui Albee.

Avanpremiera are loc vineri, de la ora 19.00, în sala mare a Teatrului Dramatic. Premiera este programată pentru sâmbătă, de la aceeaşi ora 19.00.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite